Loading...
Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.

 


Generalitati:

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Proprietarul isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

 

Accesand pagina - Termeni si conditii - puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

 

Definitii:
Societatea care detine si administreaza site-ul livrariproduse.ro, este denumita Proprietar. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului livrariproduse.ro, este denumita Client.

 

Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul livrariproduse.ro, vor fi denumite in continuare continut.

 

Drepturi de autor:
Intregul continut al site-ului livrariproduse.ro este a Proprietarului si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).

Folosirea fara acordul Proprietarului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).

Astfel, sunt interzise: accesarea site-ului livrariproduse.ro de catre dispozitive sau programe automate sau copierea manuala a continutului, precum si publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.

 

Parteneri:
Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri cu privire la o marca sau un produs anume, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

 

 

Securitatea datelor personale si a informatiilor:

 

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Proprietar, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Proprietarul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

 

Declinarea responsabilitatii:

 

Proprietarul nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci.

Proprietarul si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Proprietarul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Valoarea maxima a obligatiilor Proprietarului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Proprietar de la clientul respectiv. Dupa expedierea produselor si receptionarea acestora de catre client, Proprietarului nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

 

Garantia produselor:

 

Produsele cumparate prin intermediul site-ului livrariproduse.ro beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte.

 

Termene de livrare:

 

Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod normal se incadreaza intre 10 minute si 24 de ore, din momentul inregistrarii comenzii pe serverul gazda a site-ului livrariproduse.ro.

In conditii speciale (avand in vedere faza incipienta a acestui tip de comert in Romania si neexistenta unei infrastructuri adecvate in privinta transporturilor si a aprovizionarii furnizorilor), in cazuri exceptionale, societatea isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Prin predarea coletului se transferă şi responsabilitatea asupra integrităţii produselor comandate, dar numai după verificarea de către client a cantităţii şi calităţii produselor comandate şi plata preţului.

În cazul refuzului unuia sau mai multor produse, acestea vor fi preluate de către curier, scăzându-se valoarea acestora din valoarea totală a comenzii.

 

Taxe suplimentare:

 

Pretul produsului, cel afisat pe site, este si pretul platit de client, si include pretul produsului si cheltuieli de livrare (pentru municipiul Bucuresti), pentru comenzi de minim 100 lei. In cazul in care solicitati o livrare in alta localitate, va vom comunica ulterior taxele suplimentare si timpul de livrare. Din acest motiv avem si o cantitate minima de livrare pe tip de produs si pe colet.

Proprietarul nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului, cu exceptia cazurilor in care livrarea se desfasoara in afara orasului Bucuresti.

Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la contact@livrariproduse.ro.

 

Frauda:
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.LIVRARIPRODUSE.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.LIVRARIPRODUSE.RO, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.LIVRARIPRODUSE.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

 

Litigii:

 

Orice litigiu aparut intre Clienti si Proprietar va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti.

Fiind de acord cu acesti Termeni si conditii.

 

 

payment methods
Toate drepturile rezervate.
Livrari Regie © 2019